Snel contact opnemen

home  Adres: Dorpsstraat 22,
9551 AE Sellingen
 tel Bel ons:  06-29 59 33 20 / 0599 326 535
 mail Mail ons: info@heeresinstallatietechniek.nl 

Aardwarmte

Aardwarmte-verwarming

Met een aardwarmte-warmtepomp kunt u uw huis verwarmen en koelen met duurzame energie uit de aarde. Met aardwarmte bespaart u 30-60% op de energiekosten voor de verwarming en koeling van uw huis en het opwekken van warm tapwater. U heeft minder last van de stijgende energieprijzen, want uw energie komt voor een groot deel gewoon uit de aarde. Spaar vanaf vandaag het milieu en bespaar geld.

Verwarming en koeling

Zomers heeft u thuis behoefte aan een koele werk- en woonomgeving. Door het broeikaseffect zijn er langere warme periodes. Met de energie uit de aarde koelt u uw huis tot een aangename temperatuur waarin het prettig wonen en werken is. U geniet meer, zonder dat de energienota stijgt door een airco.

Heeres Installatietechniek levert een warmtepompsysteem op maat voor uw woning.
De warmtepomp verzorgt de verwarming, koeling en warm tapwater voor uw huis.
Alleen een optimaal ontwerp zorgt voor een hoog rendement van uw aardwarmte-warmtepomp. Het succes van het ontwerp hangt af van de bepaling van de juiste warmtebehoefte van de woning, de keuze van de perfect bijpassende warmtepomp, de warmtebronnen die de warmtepomp laten optimaliseren, en een uitgekiend afgiftesysteem (vloerverwarming / vloerkoeling en lage temperatuur convectoren).