Snel contact opnemen

home  Adres: Dorpsstraat 22,
9551 AE Sellingen
 tel Bel ons:  06-29 59 33 20 / 0599 326 535
 mail Mail ons: info@heeresinstallatietechniek.nl 

Sanitair

Heeres Installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, ontwerpen en repareren van sanitair. Wij installeren sanitair voor zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker, variërend van het installeren van een enkele kraan tot en met een complete badkamer in uw woning. Heeres Installatietechniek beschikt over ruime ervaring en expertise.

Wij kunnen in samenspraak met u een ontwerp maken voor een nieuwe badkamer en/of toilet. Daarnaast kunnen wij aanpassingen aanbrengen in uw huidige sanitair: uw toilet of badkamer. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van ergonomisch sanitair. Van advies tot uitvoering kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Daarnaast kunnen wij volledige sanitaire ruimtes plaatsen in bedrijfsgebouwen. Heeres Installatietechniek levert sanitair in samenwerking met diverse sanitair-toonzalen in de regio Groningen. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zullen wij met u overleggen. Wij adviseren u over de toe te passen technieken, materialen en opstellingsmogelijkheden. Hierdoor bent u jarenlang tevreden met uw badkamer en toilet.

Grohe