Snel contact opnemen

home  Adres: Dorpsstraat 22,
9551 AE Sellingen
 tel Bel ons:  06-29 59 33 20 / 0599 326 535
 mail Mail ons: info@heeresinstallatietechniek.nl 

Centrale verwarming

Centrale verwarming (afgekort tot cv) is een verwarmingssysteem, waarbij de warmte die nodig is voor de verwarming van de vertrekken van een gebouw, centraal wordt opgewekt en met behulp van een warmte overbrengend medium (stoom, water of lucht) wordt overgebracht naar deze vertrekken.

Centraal verwarmde huizen zijn gemeengoed geworden. Het blijkt, mits goed gebruikt, de meest voordelige manier om een huis comfortabel te verwarmen. Het meest bekend is het systeem waarbij radiatoren staan opgesteld in de te verwarmen vertrekken. Ze worden voorzien van opgewarmd water dat via een leidingstelsel vanuit een centrale verwarmingsketel wordt aangevoerd. Bij een ander systeem wordt warme lucht via een kanalenstelsel rechtstreeks in de vertrekken geblazen.

Heeres Installatietechniek kan uw wensen op het gebied van een centrale verwarming verzorgen. Die kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld door middel van radiatoren, convectoren, vloer-en/of wandverwarming. Voor een besparing op de gasrekening zijn zonnecollectoren of warmtepompen heel geschikt. Ook voor een vakkundige aanleg hiervan heeft Heeres Installatietechniek de benodigde kennis in huis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor U cv ketel.

REMEHA AKTIE

Koop tussen 16 september 2013 en 31 januari 2014 een Remeha Tzerra cv-ketel of Tzerra Combi Comfort Systeem (een Tzerra met Remeha iSense thermostaat). Laat deze door ONS installeren én krijg van Remeha €100 RETOUR! Voor de actievoorwaarden.

Image cv-ketel Tzerra

Stap 1

Koop een Remeha Tzerra cv-ketel of Tzerra Combi Comfort Systeem inclusief installatie bij een erkend installateur.

Image formulier Remeha

Stap 2

Vul de aanmeldkaart in en maak een kopie van de aankoopfactuur. Op de factuur moeten de Remeha Tzerra cv-ketel en installatiewerkzaamheden vermeld zijn.

Image brief aan Remeha

Stap 3

De aanmeldkaart en kopiefactuur kunnen online ingediend worden op remeha.nl/koudkunstje of per post worden opgestuurd naar: Remeha Koud kunstje, Antwoordnummer 1020, 7300 VB Apeldoorn (postzegel niet nodig).

Dealer van: